Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Amortizer cobra  (Read 444 times)
March 05, 2010, 10:39:51 PM
omer-beg
*

frenky_93@hotmail.com
View Profile Email
Amortizer cobra

Pozdrav raja! evo moj prvi post i pitanje...izvinite ako bude grešaka!  Grin
Imam capriolo cobru, koja je prethodne dvije godine odlicno sluzila. i vidio sam na stranici CC-a da ima neki amortizer jeftin i pomisljao sam da li mogu taj amortizer ''BALLISTIC'' turit na svoju zmiju? (ako da, savjeti kako da napravim su dobrodosli) Da li bi mi se uopce isplatilo staviti amortizer, hoce li mi mozda stvarati neke probleme, jer stvarno nisam upoznat sa tim... Huh
unaprijed hvala!  Wink

yeah Cheesy
March 05, 2010, 11:46:48 PM #1
Nino K.
Šef raje
Šef raje

View Profile Email
Re: Amortizer cobra

Ne znam baš kako izgleda ta Cobra, tako da bi najbolje bilo da se dovezeš sa njom do nas (Ilidža il' Holiday). Kad je pogledamo, onda je lakše reći šta bi tu bilo najbolje. Ili kakva slikica sa mobilnog...

March 06, 2010, 12:09:32 PM #2
omer-beg
*

frenky_93@hotmail.com
View Profile Email

pa drug... da mogu rado bih dosao ali vidis kakvo je vrijeme...  Roll Eyes
stoga evo neka slika sa neta...

yeah Cheesy
March 06, 2010, 12:46:44 PM #3
Nino K.
Šef raje
Šef raje

View Profile Email

Promjer cijevi glave upravljača je 1". Ovim je sužen izbor amortizera, jer svi bolji modeli trebaju širi head tube. Pošto se ovdje se radi o jeftinijem biciklu neki od modela amortizera cjenovne klase 35-60KM su idealan izbor. Trenutno ih imamo u magacinu samo u verzijama 1 1/8", a one tebi odgovarajuće očekujemo početkom aprila.

March 06, 2010, 12:51:35 PM #4
omer-beg
*

frenky_93@hotmail.com
View Profile Email

pa eto onda cu tada otici da pogledam amortizere...hvala puno na odgovorima! pozdrav!  Smiley

yeah Cheesy
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Edited by G60.