Kako kupovati

Pregledajte našu ponudu. Možete vidjeti grupe proizvoda ili klikom na iste pogledati karakteristike i opis sa slikom. Na web stranici proizvođača možete dobiti dodatne informacije. Posebnu pažnju obratite na izbor odgovarajuće veličine, posebno kod izbora bicikla, odjeće, kacige, obuće i sl.! Obuća broj 45 npr., nije iste veličine kod Specialized-a i Sixsixone-a! Pogledajte priložene tabele veličina na našem web site-u ili na web-u proizvođača! Odgovarajuća veličina bicikla se može pronaći u „Vodiču za kupovinu bicikla“, zajedno sa kompletnim uputstvom o odabiru bicikla koji savršeno odgovara Vašim potrebama.

 

Kupuje se na slijedeći način:

1. Prijava na sistem.

Ako prvi put kupujete potrebno je da se prijavite i unesete svoje lične podatke koji su potrebni za našu komunikaciju sa Vama. Kod svake naredne kupovine je potrebno samo se prijaviti sa Vašim loginom i passwordom.

2. Kupovina.

Pregledajte našu ponudu, a ako se odlučite za kupovinu izabranog artikla - kliknite na "KUPI". Ako otvorite kompletnu sekciju ili sve sekcije sa cjenovnika, možete odabrati koje proizvode i u kojim količinama želite kupiti i kliknite na "Dodaj komponente" . Nakon pojedinačne ili višestruke kupovine će se otvoriti iduća stranica na kojoj vidite trenutno stanje Vaše korpe. Ovdje, takođe, možete mijenjati količinu do sada kupljenih proizvoda. Ako želite još kupovati kliknite na "Nastavi kupovati" . Ako mijenjate količine kliknite na "Snimi" , a ako želite završiti kupovinu kliknite na "Završi kupovinu".

3. Završetak kupovine.

Ako ste izabrali završetak kupovine, tada prolazite kroz nekoliko koraka gdje provjeravate svoje podatke i izabrane komponente. Kada kliknete na "Kraj", završili ste kupovinu. Naš server prima Vašu narudžbu i nakon što provjerimo dostupnost traženog artikla šaljemo Predračun na Vašu mail adresu. Takođe možete očekivati i telefonski poziv iz Ciklo Centra radi Vaše potvrde narudžbe, i dogovora o detaljima isporuke.

 

servis btn parlax

NAJNOVIJI PROIZVODI

kartice2.jpg

footer logo15

KONTAKT

 

Prodajni centri i servis uvijek je dostupan za vas.

 

Holiday Inn: +387 (0)33 209 648

Ilidža: +387 (0)33 625 243

Mostar: + 387 (0) 36 316 620

 

Email: info@ciklocentar.com

www.ciklocentar.com

 

FACEBOOK

 

YOUTUBE

 

INSTAGRAM

 

designer17